Jak ovlivňuje dětský pokoj na vývoj našich dětí?

Pěkný, dobře zorganizovaný dětský pokoj pomůže vašemu děťátku najít si více sobě rovných přátel a tím pomůže zlepšit jeho komunikační schopnosti, což mu pomůže v jeho dalším vývoji. Pomůžeme vám správně vybrat a rozmístit nábytek a koberec do dětského pokoje.

Nejdůležitější je dobrá organizace, množství úložného místa a prostoru na hraní. Snažte se vštípit řád do svého miláčka co nejdříve. V budoucnu to ušetří mnoho práce i vám i jemu.

Vyberte nábytek do dětského pokoje tak, aby i barevně ladil podle toho jakou má vaše děťátko rádo barvu. Příjemně také působí dětské pokoje, jako celek navržený v určitém motivu. Například dětský pokoj pro mladého doktora, kosmonauta, kuchaře, fotbalistu nebo pokoj pro mladou princeznu.

Do dětského pokoje vám také doporučujeme koupit kvalitní nábytek od známé značky, protože nekvalitní dřevotřísková deska může uvolňovat zdraví škodlivý karcinogen formaldehyd, který se používá při jejich výrobě. Tomuto se také dá předejít koupí dětského nábytku z masivního dřeva. Masiv je přírodní dřevo povrchově upravené kvalitními ekologickými laky, takže formaldehyd neuvolňuje.